Detailní popis produktu
Přirozeně polosladké červené víno, vyrobené z hroznů odrůd Alexandrouli a Mujuretuli, které byly sklizeny v mikrozoně Chvančkara. Sklizeň probíhá v prvním říjnovém týdnu. Během údržby vinic jsou používány výhradně biologické přípravky, zatímco víno fermentuje na divokých kvasinkách.
Víno má tmavou cihlovou barvu, poměrně plné tělo, dlouhotrvající chutě a sladkou dochuť, s patrnou přítomností oblých taninů. V aroma jsou výrazné lesní plody, obzvláště tóny černého rybízu.
Vinařství Barbale Winery, nacházející se ve vesnici Bolnisi v regionu Kartli, je jedním z nejslibnějších a nejzajímavějších vinařství na rozvíjející se gruzínské vinařské scéně. Vinařství bylo založeno v roce 2016 a v současné době jej vede enolog Berdia Berishvili. Vyrábí se zde tradiční gruzínská vína i vína v evropském stylu z původních odrůd hroznů, které pocházejí z ekologicky pěstovaných vinic v historických vinařských regionech Kartli a Kachetie.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Červená vína |
---|---|
EAN: | 20220073 |
Alkohol: | 13,5% |
Druh vína: | Polosladké |
Objem: | 0,75l |
Ročník: | 2022 |
Země/region: | Gruzie, Racha |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.